Jelentkezz az ingyenes programra és szerezz új ismereteket és új szakmai kapcsolatokat!

Kérjük töltsd ki a lenti űrlapot a képzési programba történő jelentkezéshez!

Mivel a költségeket az Európai Parlament Kommunikációs Főigazgatósága fizeti, a programon való részvétel ingyenes.

A képzést pályájuk elején álló médiaszakemberek számára szervezzük. Lehetsz újságíró, szerkesztő, blogger, youtuber, TikToker, bárki, aki számára hasznos lehet, ha ismeri az Európai Unió működését. Fontos feltétel, hogy legfeljebb 3 éve dolgozz a területen. Kérjük csak akkor jelentkezz, ha megfelelsz ennek a feltételnek és a jelentkezésedet komolyan gondolod, tehát biztosan részt tudsz venni a programon, mivel a programon résztvevők száma 20 főben limitált, és ha mégsem jössz el, más jelentkezőktől veszed el a férőhelyet.

Kérjük minden mezőt tölts ki pontos adatokkal az alábbi jelentkezési űrlapon! A feltöltendő motivációs levél ne legyen hosszabb 1 oldalnál, és derüljön ki belőle, miért szeretnél részt venni a képzésen, hogyan tervezed hasznosítani az EP médiatréningen való részvételedet!

Pályázatodhoz szükséges, hogy becsatold néhány referenciamunkádat (ez lehet például cikk, videó, rádióműsor stb.), vagy azon médium igazolását, ahol dolgozol. Ne felejtsd el becsatolni a szakmai életrajzodat és a nyilatkozatokat elfogadni arról, hogy elfogadod a feltételeket!

A vidékről érkezők szállását és utazását megtérítjük. Valamennyi résztevő étkezéséről is gondoskodunk.

A jelentkezést követően értesítünk értesítünk a továbbiakról.

A jelentkezés a 2023. november 17-én induló idei képzésre október 31-én, 23:59-kor lezárult! A jelentkezéseket hamarosan elbíráljuk és visszajelzünk! Aki lemaradt, ne csüggedjen, hamarosan jön a következő tréning!
Kövess minket!