Eldőlt, kik utazhatnak tavasszal az Európai Parlamentbe

Lezárult a 2023-as első médiatréning.

1/11/20241 perc olvasás

Az Európai Unió zászlaja
Az Európai Unió zászlaja

Lezárult az Európai Parlament Kommunikációs Főigazgatóságának „Pályakezdő újságírók és médiaszakemberek képzési programjának” 2023. évi évada Magyarországon, melyet a Learning Innovation Kft. és a Media1 Digitális Média Kft., az EUrologus szakmai közreműködésével közösen szervezett Magyarországon.

A program során pályakezdő újságírók és médiaszakemberek háromnapos tréningen vettek részt az európai ügyekkel és különösen az Európai Parlamenttel kapcsolatos témákkal kapcsolatos ismereteik bővítésére. A képzést elvégzők számára az EP Kommunikációs Főigazgatósága részvételi tanúsítványt állított ki, amivel a résztvevők javíthatják munkaerőpiaci helyzetüket. A legjobban teljesítő hallgatók ezenkívül a képzés második moduljában 2024 tavaszán tanulmányúton vehetnek részt az Európai Parlamentben, ahol személyes tapasztalatokat is szerezhetnek.

A tréningen kitöltött tesztek eredményei és a tréninget követően benyújtott elkészítendő feladatok eredményei alapján dőlt el, hogy ki az az 5 fő, aki részt vehet egy tanulmányúton az Európai Parlamentben.

Az érintetteket e-mailben tájékoztattuk.

Mindenkinek köszönjük a részvételt.

Kapcsolat: info@epmediatrening.hu